Äntligen fick vi vår morgonsol!

Hej, hej, hej! Tidigare skrev jag ett inlägg om när jag fick hjälp att göra iordning min trädgård, men ni ville gärna veta mer om när jag fick hjälp med min trädfällning i Norrtälje av Tampens Allservice. Det ska jag absolut prata om men först måste jag berätta varför vi valde att ta ner detta träd. Det är så att vi bor i ett lugnt område där vi trivs riktigt bra. Vi är ofta uppe tidigt på morgnarna och då har solen redan gått upp. Problemet är att detta träd som vi fällde skymde all morgonsol vilket var riktigt tråkigt och därför ville vi ta ner det.

Vi letade och letade efter en trogen firma som hjälper till med trädfällning i Norrtälje men vi föll inte riktigt för någon, förutom Tampens Allservice. Vi tyckte att deras hemsida såg trogen ut och vi skickade samma dag ett meddelande till dem genom deras hemsida. Vi kom överens om datum och tid de skulle komma och allt kändes bara bra. När de väl var här och skulle utföra jobbet så var de väldigt professionella och de informerade oss hela tiden om vad de gör och vad som skulle hända. De såg också till att ingen skulle komma till skada och eftersom vi bor i ett område där det bor många barn så berättade vi också för grannarna vilken dag och tid vi skulle fälla trädet så att de kunde hålla barnen inomhus då.

Resultatet blev jättebra och nu har vi fått vår efterlängtade morgonsol som vi har suktat efter. Behöver ni trädfällning i Norrtälje med omnejd så skulle jag rekommendera Tampens Allservice. Jag tror att det var allt så jag kommer lägga upp en bild här nedanför på när vi hade trädet uppe och när vi hade fällt det så ni får se skillnaden. Tack och hej för mig.