Grannen gräver för pool

Hallå där bloggen! Jag sitter här med granne på hans altan och småpratar lite samtidigt som vi kollar när en maskinförare hjälper honom med grävning på tomten. Han har nämligen beslutat sig för att lyxa till det och införskaffa sig en swimmingpool, vilket faktiskt låter väldigt lockande om jag ska vara helt ärlig. Vi både två har länge pratat om det och nu i morse när jag såg att det kom en maskinförare längs gatan så förstod jag nästan att han hade fattat ett beslut. Jag är riktigt glad för honom och tror att det kommer bil riktigt bra, samtidigt som jag är lite nyfiken på hur ofta han kommer använda poolen. För det var just det som vi pratade om och som jag tror gjorde oss båda lite tveksamma till en början, hur ofta kommer man egentligen att bada. Just nu hade det varit otroligt skönt med att ta ett dopp i en pool, men frågan är om man inte tröttnar till slut. Jag kommer dock garanterat att bada en del i grannens pool så fort den är klar och under den här sommaren så är nog inte risken att han tröttnar särskilt stor. Det här är faktiskt väldigt bra för mig, nu kan jag kolla lite vad han säger angående rengöring och så vidare. Vad som intresserar mig är huruvida det kanske tar mer än vad det ger, alltså att man får arbeta mer med det än vad man använder det. Om så är fallet så är jag inte särskilt sugen på att ta hit en maskinförare och påbörja en grävning för en bassäng, men det behöver inte vara så. Jag tror det är lite av allas husägares dröm att någon gång ha en pool i trädgården och ska jag vara ärlig så tror jag att min granne kommer att bli riktigt nöjd.