Suverän plåtslagare

Hej och välkommen till min gröna, sköna blogg om trädgård och omvårdnad av hus. Hur mår era trädgårdar nu till hösten? Ska ni plantera något nu så tänk på att inte plantera något som bara trivs på sommaren utan satsa på växter som trivs i lite mer kyla. Förra veckan tog jag, eller J.R Plåtslageri AB och deras plåtslagare i Lund hand om mitt tak lite extra. Taket är något jag inte har lagt så mycket energi på eftersom det inte är något man ofta tänker på när man ska ta hand om huset eftersom tak oftast brukar hålla väldigt länge men nu har det vart strul med det och därför hjälpte några plåtslagare från Lund mig med att fixa huset.

Jag var inte hemma när de kom hit och fixade taket men vad jag ser så är resultatet helt perfekt. Det blev jättefint och nu håller taget ett bra tag framöver. Varför taket var på sista versen var för att huset är byggt på 1960 – talet och taket har inte bytts sedan dess. Ibland glömmer man det viktigaste som gör att man håller sig torr när det regnar men då är det helt fantastiskt att det finns personer som dessa plåtslagare från Lund som hjälper till när nöden kallar.  

Nu kan jag känna mig lugn med att taket inte ramlar in, det skulle såklart inte göra det innan det var bytt heller men ni förstår vad jag menar. Det känns skönt att veta att taket håller många år till och att man inte behöver lägga så mycket energi på det så att man kan fixa den fantastiska trädgården istället. Nu är det dags att städa huset så ni får ha det bra så hörs vi nästa vecka med ett nytt inlägg. Hej då.