Vi behövde få bort vår stubbe i trädgården.

Tjena och hallå! Förra månaden fick jag hjälp med att fälla min en i trädgården som bara var i vägen och den var för övrigt nästan död. Min fru var den som blev mest nöjd med att trädet var borta eftersom vi fick längre eftermiddags och kvällssol. I alla fall var det en stubbe kvar i trädgården som våra barn alltid snubblar på och vi behövde göra något åt det men vi visste inte hur vi skulle få bort stubben. Vi tänkte och grubblade tills vi hittade Stephans Stubbfräsning i Huddinge med omnejd.

De kom hem till oss och tog bort vår stubbe. Det var den varmaste dagen än så länge på denna sommar och vi tyckte synd om dem, speciellt våra barn. Barnen ville hjälpa till så gott de kunde och de gjorde saft med isbitar i och gav till de två personerna som gjorde denna stubbfräsning i Huddinge. De blev mycket tacksamma och barnen blev jätteglada när de såg att de drack deras saft.

Nu har det gått en vecka sedan stubben blev borttagen och våra barn övertalade oss att plantera gräs där träde stod. Sagt och gjort planterade vi gräs och nu får vi helt enkelt se hur det tar sig. Vi hoppas på att det kommer regn snart så att det kan växa och bli friskt.

Eftersom de utförde ett sådant bra arbete så kommer min svåger också anlita dem så att det kan ta bort en stubbe i hans trädgård också. Han bor inte här men eftersom Stephans Stubbfräsning gör stubbfräsning i Huddinge och Nacka bland annat så är det möjligt då han bor i Nacka kommun. Så tack till er som har tagit er tid att läsa detta inlägg och ha en trevlig söndag på er.