Vi fick hjälp att fälla ned vår stora ek

Tjena. Äntligen är vår stora ek borta från entrén in till huset och det är så himla skönt kan jag säga er. Den mest jobbiga perioden för det trädet börjar alldeles strax och det är jätteskönt att slippa det. Med den mest jobbiga perioden menar jag att löven faller av och lägger sig över hela trädgården och om man har ytterdörren öppen på hösten när löven faller av så har vi helt plötsligt löv i hela huset också. Vi tog hjälp av Trädtjänst Lidköping som är specialister på trädfällning i Lidköping med omnejd för att få ner denna ek och de gjorde ett jättebra arbete.

Jag var riktigt orolig att trädet skulle fällas ner över huset eftersom den var så stor och var såpas nära huset och det var en av anledningarna till att vi tog hjälp med trädfällning i Lidköping istället för att göra det själva och det var nog lika bra så. De började med att såga ner grenarna så att de inte skulle slå ned på grannarnas hus och de använder vi nu till kaminen för att elda och det sparar vi mycket pengar på eftersom vi slipper köpa ved. Sedan fällde de eken åt ett håll så att det inte skulle hamna på varken vårt

hus eller grannarnas hus.

Skulle ni någon gång behöva ta ned ett träd som kanske är dött eller bara i vägen och behöver hjälp med trädfällning i Lidköping tycker jag att ni borde ha Trädtjänst Lidköping i åtanke då det hjälper till med just detta och de är professionella på det också. Nu är det dags att elda lite i kaminen med hjälp av veden från vår ek eftersom det är en av de kallare dagarna på hösten idag. Ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs. Bye.